ZAVEZA

Z vami deliva svoje znanje:

Vesna Hrovat poslovna cochinja, Business model designer in izumiteljica

&

Vesna Slemenik Pučl Scrum Master, TUI-NA terapevt, voditeljica pogovorne oddaje

ZAVEZA

Najina zaveza temelji na več kot dveh desetletjih pridobljenih izkušenj in znanj, ki sva jih neumorno kovali v ognju podjetništva in materinstva. Kot podjetnici in materi generaciji Z, sva se zavezali, da svoje neprecenljive izkušnje prelijeva v vire, ki lahko služijo kot most med generacijami, med preteklostjo in prihodnostjo, med tradicijo in inovacijo.

Zavedava se, da so današnji časi klic k dejanjem, klic, da rečemo “Dovolj je!” pasivnosti in začnemo aktivno graditi svet, v katerem bo generacija Z našla svoj pravi prostor v slovenskih podjetjih. V odgovor na te klice sva zasnovali program P.O.L.O™ agilno metodo, ki ni le odziv na skrbi podjetnikov o zadrževanju mladega kadra, temveč tudi potreba v ohranjanju moči in konkurenčnosti podjetja v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju.

Program P.O.L.O™ je izraz najine zaveze k ustvarjanju agilnega delovnega okolja, ki spodbuja sodelovanje, razumevanje in premošča generacijske razlike.

Odločitev za naju in najin program pomeni zavezo k boljšemu jutri, k družbi, v kateri se generacijske razlike ne vidijo kot prepreka, temveč kot priložnost za rast, inovacije in medsebojno učenje. To je priložnost za podjetja, da razumejo in zadovoljijo potrebe in zahteve slovenske mladine, ter za mlade, da se lažje integrirajo v poslovni svet, oblikovan po meri vseh generacij.

Z najinim programom P.O.L.O™ se ne zavežete le k agilnim metodam dela, ampak k višjemu dobremu – k ustvarjanju družbe, ki bo vir ponosa za nas vse.

To je najina zaveza vam, celotni podjetniški skupnosti in generaciji Z –  pomagati graditi mostove, preko katerih lahko skupaj hodimo v prihodnost, ki bo vključujoča in polna možnosti za vsakogar.

Scroll to Top